Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημοι ΓΚΕΙ που δεν κρύβονται

Περήφανοι που είναι ομοφυλόφιλοι είναι αρκετοί σελέμπριτι του εξωτερικού, γι’ αυτό και δεν φοβούνται να μιλήσουν δημόσια για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Και δεν θα αναφερθούμε σε πρόσωπα όπως είναι η πολιτικός της Ισλανδίας Γιοχάνα Σιγκουρνταρνότιρ, η οποία παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της, αλλά σε ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος.
Ο Ricky Martín είναι ένας από αυτούς.
Ο τραγουδιστής, που μεγαλώνει δύο παιδάκια, δεν άντεξε που έκρυβε την ερωτική του ζωή τόσα χρόνια, και ανακοίνωσε δημόσια, αρχικά μέσω του Twitter, πως είναι γκέι.
«Είμαι τόσο περήφανος που μπορώ να πω πως είμαι ένας προικισμένος ομοφυλόφιλος. Είμαι ευλογημένος που είμαι αυτό που είμαι» τόνισε ο 38χρονος Ρίκι πριν από λίγο καιρό...
Cynthia Nixon
Η Cynthia Nixon, η μία από τις πρωταγωνίστριες του «Σεξ εντ δε Σίτι», σε αντίθεση με κάποιους άλλους άργησε να συνειδητοποιήσει τα γούστα της στο κρεβάτι. Οταν όμως αφέθηκε ελεύθερη, αποφάσισε πως δεν θα καταπιέσει το γούστο της. Το γεγονός πως ήταν ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα ήταν δύσκολο για τα δυο της παιδιά, Σαμάνθα και Τσαρλς, τα οποία η ηθοποιός είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της με τον φωτογράφο Ντάνι Μόουζ. Η Νίξον έχει δεσμό από το 2004 με την Christine Marinoni, την οποία και έχει αρραβωνιαστεί. «Απολαμβάνω το να είμαι αρραβωνιασμένη. Δεν με ενοχλεί το να παραμείνω σ’ αυτή τη φάση για μεγάλο χρονικό διάστημα και, όπως βλέπω, έτσι πρόκειται να γίνει. Λατρεύω το δαχτυλίδι μου, το κοιτάζω συνέχεια» έχει πει σε μια από τις παλιότερες συνεντεύξεις της η Σίνθια, η οποία περιμένει να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους στη Νέα Υόρκη.
Neil Patrick Harris
Ο αγαπημένος μας Barney της κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» μπορεί να υποδύεται τον γυναικοκατακτητή, αλλά στην πραγματικότητα ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τον σύντροφο του David Burtka και ζουν ευτυχισμένοι με τα δίδυμα παιδιά τους.
Jim Parsons
Άλλος ένας αγαπημένος μας ηθοποιός που είναι ομοφυλόφιλος είναι ο Jim Parsons, που υποδύεται τον εκκεντρικό Sheldon Cooper της σειράς «The Big Bang Theory«. Ο Parsons έχει σχέση με τον σύντροφο του για σχεδόν 10 χρόνια και σε μια συνέντευξη του χαρακτήρισε αυτό που ζει ως «μια πράξη αγάπης».
Ian McKellen
Ένας άνθρωπος πρότυπο από όλες τις απόψεις. Ο Sir Ian McKellen που τον γνωρίζουμε ως μάγο Gandalf στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και Magneto στα παλιά «X-Men«, πέρα από εξαιρετικός ηθοποιός, είναι και ένας άνθρωπος που παλεύει για τα πιστεύω του. Μεγάλος αγωνιστής των δικαιωμάτων των gay και μάλιστα δήλωσε τις προτιμήσεις του σε μια εποχή που όλοι του έλεγαν ότι θα καταστρέψει την καριέρα του. Εκείνος όμως τους απέδειξε πως είχαν άδικο!
Ellen Page
Το 2014 η πανέμορφη ηθοποιός Ellen Page δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλη σε μια ομιλία της στην καμπάνια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με όνομα «Time to Thrive». Γενικά έχει υποδυθεί μόνο straight ρόλους με την πιο αξιόλογη στην ταινία «Juno«, όπου παίζει μία ανήλικη κοπέλα που μένει έγκυος.
Kristian Nairn
Ο αγαπημένος μας Hodor του Game of Thrones «Kristian Nairn» δήλωσε χωρίς ενδοιασμό σε συνέντευξη του σε ένα fan site της σειράς πως είναι προνόμιο του να ανήκει στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων και πως είναι πολύ σημαντικό όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν να το δηλώνουν ελεύθερα.
Matt Bomer
Ο ηθοποιός Matt Bomer της σειράς «White Collar» δεν είχε επίσης κανένα πρόβλημα να δηλώσει δημόσια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Το 2011 παντρεύτηκε τον Simon Halls με τον οποίο έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά μέσω παρένθετης μητρότητας.
Jodie Foster
Η τρομερή ηθοποιός και σκηνοθέτης Jodie Foster έκανε γνωστές τις σεξουαλικές της προτιμήσεις το 1991 όπου γύριζε την ταινία «Η Σιωπή των Αμνών«, όταν ακτιβιστές διαμαρτύρονταν κατά της ομοφοβίας. Η ίδια είναι παντρεμένη με την φωτογράφο Alexandra Hedison και μαζί μεγαλώνουν τα δύο παιδιά της.
Victor Garber
Ο ηθοποιός Victor Garber που έχει γίνει γνωστός από τις συμμετοχές του στις ταινίες «Τιτανικός» και «Argo«, μπορεί γενικά να μην θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αλλά δεν ήθελε επίσης να κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Το 2015 παντρεύτηκε τον χρόνια σύντροφο του Rainer Andreesen.
Nathan Lane
Η φωνή που κρύβεται πίσω από τον αγαπημένο μας Timon της animation ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών«, Nathan Lane, είχε δηλώσει πως όταν στα 21 του χρόνια αποκάλυψε στη μητέρα του ότι είναι gay, εκείνη του απάντησε πως θα προτιμούσε να ήταν νεκρός. Εκείνος αργότερα της απάντησε ειρωνικά «Το ήξερα πως θα με καταλάβαινες». Ο Lane έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία για τον αγώνα του υπέρ των δικαιωμάτων των gay και για την αντιμετώπιση του AIDS.
Zachary Quinto
Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Spock στις νέες ταινίες «Star Trek«, Zachary Quinto, δήλωσε ανοικτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το 2011, μετά την αυτοκτονία ενός gay έφηβου. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ένιωσε πως το να ζεις μια gay ζωή χωρίς να το έχεις δηλώσει δημόσια, δεν έχει καμιά συνεισφορά σε όσους αγωνίζονται για αυτά τα δικαιώματα.
George Takei
Ο Σούλου του «Σταρ Τρεκ», Τζορτζ Τακέι, μίλησε για πρώτη φορά στους θαυμαστές του για τον επί 18χρόνια αγαπημένο του Μπραντ Ολτμαν, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2008, σε μια βουδιστική τελετή στο Λος Αντζελες. Ο Τακέι είναι ακτιβιστής για τα δικαιώματα των γκέι.
David Hyde Pierce
Ο γνωστός ηθοποιός David Hyde Pierce της σειράς «Frasier«, θέλοντας να δώσει τέλος στις φήμες των media για το αν ήταν ή όχι ομοφυλόφιλος, δήλωσε το 2007 πως είναι gay και πως έχει σχέση με τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Brian Hargrove. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 στην Καλιφόρνια λίγες μέρες πριν εφαρμοστεί ο νόμος που απαγόρευε στους ομοφυλόφιλους να παντρευτούν.
Wentworth Miller
Ο γνωστός σε όλους μας Michael Scofield της σειράς «Prison Break» αντιμετώπισε μεγάλη πίεση από τα media, τα οποία τον ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν. Τελικά το 2013 o Miller παραδέχθηκε πως είναι gay, όταν αρνήθηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην πόλη Petersburg της Ρωσίας. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα ήθελε να βρεθεί σε μία χώρα όπου σε ανθρώπους σαν τον ίδιο απαγορεύεται το βασικό δικαίωμα ελεύθερης ζωής και αγάπης.
Maria Bello
Η sexy ηθοποιός Maria Bello που έχει γίνει γνωστή από τις ταινίες Prisoners, A History of Violence και Payback, το 2013 δήλωσε ανοικτά πως έχει ερωτική σχέση με τη σύντροφο και φίλη της Clare Munn.
T.R. Knight
Τελευταίος στη λίστα μας ο ηθοποιός T.R Knight, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Grey’s Anatomy«. Ο Knight το 2013 παντρεύτηκε τον για τρία χρόνια σύντροφο του Patrick Bernard Leathy στην Νέα Υόρκη.
George Michael
Κι αφού παρέλασαν τα ωραιότερα τοπ μόντελ από τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών του, το 1998, μετά από δύο δεκαετίες μουσικής καριέρας, ο Βρετανός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ δήλωσε στο CNN: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν ότι έχω σχέση με άντρα. Δεν είχα πάει με γυναίκα για σχεδόν δέκα χρόνια». Ο καλλιτέχνης είχε προκαλέσει διφορούμενες αντιδράσεις την ίδια χρονιά, κυρίως επειδή συνελήφθη σε δημόσιες τουαλέτες, σε πάρκο στο Μπέβερλι Χιλς, για ασελγείς πράξεις προς έναν αστυνομικό.
Elton John
Τη δεκαετία του ‘70, πολύ πρώιμα, ο Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής Ελτον Τζον αποκάλυψε στο περιοδικό «Ρόλινγκ Στόουν» πως ήταν μπαϊσέξουαλ, δηλαδή πήγαινε και με άντρες και με γυναίκες, αλλά ότι με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να προτιμά μόνο τους άντρες. Ο Ελτον είναι πλέον παντρεμένος με τον Καναδό παραγωγό Ντέιβιντ Φέρνις.
Kelly McGillis
Η Κέλι Μακ Γκίλις, η χυμώδης εκπαιδεύτρια πιλότων στην ταινία «Τοπ Γκαν», όταν ρωτήθηκε σχετικά πρόσφατα αν ψάχνει έναν καινούργιο έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα ή μιας γυναίκας, εκείνη απάντησε: «Σίγουρα ψάχνω για γυναίκα. Μου τελείωσε το θέμα άντρας. Στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά» είπε η ηθοποιός, η οποία υπήρξε δύο φορές παντρεμένη και διαζευγμένη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Ellen Lee DeGeneres
Χωρίς φόβο «Σήμερα νιώθω άνετα, χωρίς τον φόβο μήπως καταστραφεί η καριέρα μου» λέει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ελεν ντε Τζενέρις, παντρεμένη με την Πόρσια Ντε Ρόσι.
ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια