Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δείξε μου το εσώρουχό σου...

"Το πρόσωπο είναι καθρέφτης της ψυχής", "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" και πολλά ακόμα ρητά υποδεικνύουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να καταλάβουμε - σε γενικές γραμμές πάντα - την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.
Το ντύσιμο είναι επίσης ένας από αυτούς, τόσο το εξωτερικό όσο και το... εσωτερικό.
Ναι, καλά καταλάβατε. Τα εσώρουχα του/της συντρόφου σας μπορούν να "πουν" πολλά για την προσωπικότητα και τις συνήθειές του/της.
Μάθετε πως....
Τα πρώτα δείγματα εσωρούχων που ανακαλύφθηκαν ήταν ηλικίας επτά χιλιάδων χρόνων και βρέθηκαν στην Αίγυπτο. Πρόκειται για κομμάτια υφάσματος ή δέρματος που τυλιγόταν γύρω από την μέση σε άντρες και γυναίκες.
Στην αρχαία Ελλάδα, υπήρχαν οι χιτώνες που φοριούνταν αντί για εσώρουχα, ενώ την εποχή του Μεσαίωνα, οι άντρες άρχισαν να φορούν παντελόνια που έμοιαζαν με τα σημερινά κολάν, για να «κρατούν» και να κρύβουν τα γεννητικά τους όργανα.
Στην Αναγέννηση, τα εσώρουχα εξελίσσονται και γίνονται πιο κοντά και πιο άνετα, αφού πλέον κατασκευάζονται από υφάσματα όπως λινό και βαμβάκι. Το 1930, τα μακριά εσώρουχα σιγά σιγά δίνουν την θέση τους στα πρώτα ελαστικά σλιπ και boxer, από τα οποία απουσιάζουν τα κουμπιά.
 Η συνέχεια είναι λίγο – πολύ γνωστή: τα εσώρουχα γίνονται φετίχ και αποκτούν ερωτικό χαρακτήρα. Διάσημοι μόδιστροι τα προωθούν, χρησιμοποιώντας καλλίγραμμα μοντέλα – σύμβολα του σεξ, για να καταλήξουμε στην σημερινή εποχή, όπου το εσώρουχο εκτός από αντικείμενο του πόθου είναι και μόδα. Μόδα, που χρησιμοποιείται πλέον, από άντρες και γυναίκες για να εκφράσει μοναδικά στοιχεία του χαρακτήρα τους.
Σλιπ «πανοπλία» 
Γνωστό και ως «βράκα της γιαγιάς» είναι πλέον ο,τι πιο ξεπερασμένο και παλιομοδίτικο κυκλοφορεί σε γυναικείο εσώρουχο. Αν τύχει να φορέσετε ένα τέτοιο δύο είναι τα τινά: ή ότι σήμερα είχατε μπουγάδα και δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα υπόλοιπα ή ότι απλά χαίρεστε την ασφάλεια και την σιγουριά που σας προσφέρει ένα τέτοιο εσώρουχο. Νιώθετε δηλαδή ασφαλείς και άνετες στην ζωή σας. Είστε αρκετά διστακτικές και αν –μία στο τόσο – τύχει να ξεπεράσετε τα όρια και να κάνετε κάτι extreme, τότε συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλο λάθος (;) κάνατε και επανέρχεστε στην κανονική – και μονότονη – ζωή σας. Μην μας παρεξηγήσετε, αλλά αυτού του είδους τα εσώρουχα είναι εκτός εποχής. Τέλος.
Χαλαρό Boxer 
Αν είστε άντρας και προτιμάτε τα άνετα μποξεράκια, τότε το πιο πιθανό είναι να θέλετε να νιώθετε χαλαρός – με όλη την σημασία της λέξης – και να περνάτε καλά. Σας αρέσει να κάνετε πολλά ταξίδια, να περνάτε ώρες ολόκληρες με φίλους και γενικότερα να είστε «στο πόδι». Αν και το χαλαρό μποξεράκι θυμίζει σε αρκετά σημεία την γυναικεία βράκα - «πανοπλία», παρ’ όλα αυτά δεν είναι σε καμία περίπτωση παρωχημένο ή εκτός μόδας. Εκφράζει τον δυναμικό χαρακτήρα του κατόχου του, ο οποίος είναι συνήθως άνετος, ευχάριστος, χαλαρός και αναζητάει πάντα καινούργιες προκλήσεις και περιπέτειες. Όσον αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις, το πιο πιθανό είναι να τείνει περισσότερο προς τα δεξιά παρά προς τον χώρο του κέντρου.
Εφαρμοστό σλιπ 
Πολλές κοπέλες προτιμούν τα εφαρμοστά σλιπάκια με σκοπό να κρατήσουν την σωστή ισορροπία ανάμεσα στην «πλήρη κάλυψη» και την θηλυκότητα. Και πολύ καλά κάνουν. Οι γυναίκες που τα φορούν είναι παιχνιδιάρες (σε όλους τους τομείς), Λολίτες, ανοιχτόμυαλες και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα αρκεί να περάσουν καλά. Θυμηθείτε απλά την Britney Spears στην πρώτη – και τελευταία της – κινηματογραφική προσπάθεια, να χορεύει με ένα αντίστοιχο σλιπάκι και έχετε την πλήρη εικόνα. Ο συνδυασμός υφάσματος, χρώματος και σχεδίων, μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το πόσο «τρελή» - με την καλή έννοια- είναι η κάτοχος του εσωρούχου. Θέλετε να μπλέξετε μαζί της; Εμείς σας προειδοποιήσαμε.
Εφαρμοστό Boxer (Brief boxer) 
Ίσως το πιο διαδεδομένο εσώρουχο στον μοντέρνο άντρα. Αυτός που το φοράει είναι cool, συγκρατημένος και ξέρει να προγραμματίζει σωστά τον χρόνο του. Συνήθως πρόκειται για ηγετικό στέλεχος κάποιας ομάδας και είναι αυτός που αναλαμβάνει με επιτυχία να διοργανώσει μια νυχτερινή έξοδο με φίλους ή να συνεννοηθεί μαζί τους για το καθιερωμένο «άραγμα» στο σπίτι. Είναι αδιαμφισβήτητα η ψυχή της παρέας, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει ώστε όλοι να περάσουν καλά και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κερδίζει την εκτίμηση και την συμπάθεια όλων. Από την στιγμή που θα καταφέρει να «μοιράσει» τον έλεγχο και σε άλλα μέλη της παρέας, τότε θα γίνει και απόλυτα επιτυχής. Tip: Τα συγκεκριμένα εσώρουχα ταιριάζουν τέλεια σε άντρες με σχετικά γυμνασμένα πόδια.
Αντρικό Slip 
Ιδιαιτέρως διαδεδομένο στυλ για τους άντρες με μια διαφορά: η εποχή που ήταν της μόδας έχει παρέλθει εδώ και είκοσι χρόνια, το λιγότερο. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σε αρκετές σκουρόχρωμες παραλλαγές, γεγονός που μετριάζει κάπως τον «παππουδίστικο» χαρακτήρα τους και τα κάνει περισσότερο μοντέρνα - όσο μπορούν να γίνουν. Αν λοιπόν, δείτε κάποιον να φοράει άσπρο σλιπ, δύο υποθέσεις μπορείτε να κάνετε: είτε ότι πρόκειται για έναν ενήλικα με μυαλό... δωδεκάχρονου, είτε ότι ο συγκριμένος άντρας θέλει να έχει ολοκληρωτικό έλεγχο της ζωής του. Δεν είναι κακό, αλλά προτείνετέ του να χαλαρώσει αρχικά και στην συνέχεια να αγοράσει καινούργια εσώρουχα. Τα σκουρόχρωμα σλιπ από την άλλη, μπορεί να ταιριάζουν σε αρκετούς άντρες και εκφράζουν μία επιστροφή στα χρόνια της νιότης. Πάρτι, clubs και συνεχόμενες έξοδοι είναι μερικές μόνο από τις ασχολίες τους. Αρκεί να μην έχουν τον... Μπομπ Σφουγγαράκη τυπωμένο στο μπροστινό μέρος.
 String
Το πιο... απελευθερωμένο και προκλητικό εσώρουχο για γυναίκες – σε «ειδικές « περιπτώσεις και για άντρες – αντικατοπτρίζει τον ελεύθερο και ατίθασο χαρακτήρα του κατόχου του. Καμία αναστολή, κανένα κόμπλεξ. Έχετε ένα καλλίγραμμο σώμα και πιστεύετε ότι το να το δείχνετε όταν άλλοι το κρύβουν δεν είναι κάτι επιλήψιμο. Μαγκιά σας. Ακόμα και αν δεν έχετε αναλογίες μοντέλου, νιώθετε άνετα με το σώμα σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ανεξαρτήτως από το αν το συγκεκριμένο εσώρουχο δεν χαρακτηρίζεται για την άνεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια