Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μοιράζει παιχνίδια του σεξ στους πελάτες του!

Σεξουαλικά παιγνίδια περιλαμβάνει ο στάνταρ εξοπλισμός των δωματίων ενός ξενοδοχείου της Στοκχόλμης και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς το προτιμούν ζευγάρια που περνούν τρελές νύχτες με τα όργανα του δωματίου.
Ένα προχωρημένο ξενοδοχείο της Στοκχόλμης αποφάσισε να διευρύνει τις υπηρεσίες του προσφέροντας στους πελάτες του δωρεάν ερωτικά βοηθήματα.
Αν και η κίνηση αυτή έχει ενθουσιάσει τους πελάτες του ξενοδοχείου Berns, οι αστυνομικές αρχές έχουν αντίθετη γνώμη καθώς υποστηρίζουν ότι το ξενοδοχείο εξυμνεί τη σεξουαλική βιομηχανία. "Το ξενοδοχείο προσπαθεί να δώσει αξία σε κάτι που εμείς δε θεωρούμε σωστό", ανέφερε σε τοπική εφημερίδα ο αστυνομικός Τομ Έκερλινγκ.
 Παρά τις αντιδράσεις το ξενοδοχείο δεν πρόκειται να σταματήσει να ικανοποιεί τους πελάτες του που ολοένα και αυξάνονται.
 Μάλιστα όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «έχουμε λάβει υπόψιν μας τις διαφορετικές κατηγορίες πελατών και έτσι εάν έρθει να μείνει μια οικογένεια φυσικά τα πονηρά παιχνίδια έχουν εξαφανιστεί στο λεπτό από το δωμάτιο.
 Η αστυνομία της Στοκχόλμης έχει για πολύ καιρό εργαστεί στενά με τα ξενοδοχεία της πόλης για τη πάταξη της πορνείας.
Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο το ξενοδοχείο Berns έχει αφαιρέσει από τις υπηρεσίες του τα κανάλια αυστηρά για ενηλίκους.
 Ωστόσο παρά την κίνηση αυτή οι αρχές επιμένουν ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια θα ενισχύσουν την πορνεία. "Δεν υπάρχει τίποτε κακό γύρω από το σεξ αυτό θέλουμε να δείξουμε στο κόσμο", ανέφερε ο μάνατζερ του ξενοδοχείου Ανδρέας Λ’ Εστράντε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια