ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ!! Θέλετε άμεση στύση; Ξεχάστε τα χάπια

Βάζετε στο στόμα το "φύλλο", λιώνει και έχετε άμεσα... στύση!
Ξεχάστε τα χάπια για την στυτική δυσλειτουργία. Τώρα έρχεται ένα νέο προϊόν που υπόσχεται άμεση λύση στο πρόβλημα της στύσης
Μια εταιρεία από τον Καναδά ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα πολύ λεπτό «φύλλο», όπως αυτά που πωλούνται στα περίπτερα εν είδει τσίκλας καθαρής αναπνοής, που διαλύεται άμεσα στο στόμα.

Το φύλλο αυτό δρα ταχύτερα από το βιάγκρα και τα άλλα χάπια που βοηθούν άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής ικανότητας. Τα χάπια, όπως το Viagra, αποδείχτηκαν αποτελεσματικά και ασφαλή, όμως για δράσουν πρέπει να έχουν ληφθεί 40-60 λεπτά νωρίτερα από την ερωτική επαφή, χρονικό διάστημα που δημιουργεί προβλήματα.

Το «φύλλο» διαθέτει τα ίδια συστατικά που υπάρχουν και στα χάπια αλλά το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι αφού διαλυθεί, η δραστική ουσία περνά κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των εκατοντάδων μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων που βρίσκονται στο εσωτερικό των παρειών και κάτω από τη γλώσσα. Οι πρώτες δοκιμές που έκανε η εταιρεία έδειξαν ότι το «φύλλο» δρα σε λιγότερο από τριάντα λεπτά.
apollonios.pblogs.gr

Related Posts