Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 6 παράξενες υποθέσεις ανθρώπων που κέρδισαν τη λοταρία

Υπόθεση «Ντόναλντ meats Γκαστόνε» 
Ο Φρέιν Σέλακ δίνει ελπίδα σε όλους τους… γκαντέμηδες που υπάρχουν στον πλανήτη Γη.
Ο δάσκαλος μουσικής από την Κροατία είχε γίνει διάσημος στη χώρα του λόγω των αμέτρητων περιπτώσεων όπου είχε καταφέρει να ξεγελάσει το θάνατο.
Επέζησε από εκτροχισμό τρένου όπου έχασαν τη ζωή τους 17 επιβάτες.
Επέζησε από αεροπορικό δυστύχημα.
Επέζησε από αυτοκινητιστικό ατύχημα όπου οι 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν.
Τον χτύπησε λεωφορείο, έπεσε από ένα βουνό, έπιασε φωτιά δύο φορές το αμάξι του αλλά αυτός επέζησε για πολλές ακόμα φορές.
Κι όλα αυτά για να κερδίσει το 2003 ένα εκατομμύριο δολάρια σε κρατικό λαχείο!
 «Ξέρω ότι ο Θεός με πρόσεχε όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς μπορεί να με βλέπετε ως τον πιο άτυχο άνθρωπο του κόσμου, ή τον πιο τυχερό. Εγώ, πάντως, προτιμώ τον δεύτερο χαρακτηρισμό», είχε δηλώσει ο τυχερός-άτυχος όταν οι ατυχίες μιας ολόκληρης ζωής ανταμείφθηκαν με το παραπάνω.

Υπόθεση «Για τα λεφτά τα κάνεις όλα»
Το 2007 μπήκαν υποψίες στην Ντόνα Κάμπελ όταν ο σύζυγος της επέμενε να έχει κλειστή την τηλεόραση του σπιτιού και είχε αποσυνδέσει το τηλέφωνο, χωρίς κανέναν λόγο.
Ο λόγος αυτός έγινε κάτι παραπάνω από εμφανής, όταν διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε αγοράσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι χωρίς καν να τη ρωτήσει.
Αυτό που δεν είχε καταλάβει μέχρι τη στιγμή που googlαρε το όνομά του στο Ίντερνετ, είναι ότι εκείνος είχε κερδίσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια και δεν της το είχε πει.
Μόλις η Κάμπελ συνειδητοποίησε τον «εξωσυζυγικό» δεσμό του συζύγου της με τα αμέτρητα χρήματα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όπου ζήτησε, φυσικά, το μερίδιο που της ανήκει, δηλαδή… 5 εκατομμύρια.

Υπόθεση «Έχεις Αλτσχάιμερ; Τέλεια!» 
Κάποιες φορές η τύχη βοηθάει τους… ξεχασιάρηδες.
Στην περίπτωση του Ντέρεκ Λάντνερ, η απώλεια μνήμης ήταν καθοριστική για την πιο τυχερή μέρα της ζωής του. Για πολλά χρόνια έπαιζε μαζί με τη γυναίκα του τα ίδια έξι νούμερα στο Λόττο.
Όταν το 2007 κέρδισε σχεδόν 500 χιλιάδες λίρες σε τζάκποτ δεν πίστευε ότι του χαμογέλασε επιτέλους ο Θεός.
Μόνο που η έκπληξη του δε σταμάτησε εκεί…
Μετά από μια εβδομάδα θυμήθηκε ότι είχε ρίξει ακόμα ένα δελτίο με τους κερδοφόρους αριθμούς, επειδή νόμιζε ότι ξέχασε να παίξει!
Το αποτέλεσμα; Αντί για 500 χιλιάδες λίρες πήρε τα διπλάσια, προς δυσάρεστη έκπληξη των τριών υπολοίπων νικητών που έχασαν 120 χιλιάδες ο καθένας.

Υπόθεση «Το Φορτηγό» 
Στις 22 Ιανουαρίου του 2004, ο 73χρονος Καρλ Άτγουντ από την Ιντιάνα των Η.Π.Α. κερδίζει 73 χιλιάδες δολάρια σε ένα τηλεπαιχνίδι.
Η μοίρα όμως του επεφύλασσε την γκαντεμιά της ζωής του, αφού λίγες ώρες μετά τη νίκη του τον παράσυρε φορτηγό και ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Εκείνο το …άτυχο απόγευμα, ο ηλικιωμένος πήγαινε προς ένα σούπερ μάρκετ που βρισκόταν ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι του. «Ο κύριος Άτγουντ φορούσε μαύρα και ο οδηγός του φορτηγού δεν τον είδε» ανέφερε η τοπική αστυνομία για το ατύχημα. Άγνωστο παραμένει τι έγιναν εκείνα τα λεφτά. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος συγγενής του θα τα χάρηκε… εις μνήμην του» .

Υπόθεση «Χιούγκο Χέρλι Ρέγιες» 
Ο Ουίλιαμ Ποστ καταριέται την ώρα και τη στιγμή που κέρδισε 16,2 εκατομμύρια δολάρια. «Εύχομαι να μην είχε γίνει ποτέ. Ήταν ένας ατελείωτος εφιάλτης». 
Μόλις η πρώην του έμαθε για τα λεφτά, του έκανε μήνυση (!) ζητώντας να λάβει το μισό του ποσού. Η αστυνομία συνέλαβε τον αδερφό του επειδή προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει, ώστε να κληρονομήσει τα χρήματα.
Οι συγγενείς του τον πίεσαν να επενδύσει σε μια επιχείρηση κι ένα εστιατόριο που ποτέ δεν έφεραν κέρδη. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, χρωστούσε πάνω από ένα εκατομμύριο και μετά από λίγο καιρό κήρυξε πτώχευση!
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε με 450 δολάρια το μήνα και τρεφόταν από την Πρόνοια.
Πέθανε μόνος και αβοήθητος.

Υπόθεση «Για κοίτα καλύτερα» 
Τον Απρίλιο του 1995 ο Τίμοθι Ο’ Μπράιαν αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι επειδή νόμιζε ότι οι αριθμοί που έπαιζε χρόνια στο Λόττο βγήκαν την μοναδική φορά που δεν έπαιξε!
Ναι, όντως, είναι λίγο τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι παραλίγο να γινόσουν δισεκατομμυριούχος.
Μόνο που τελικά ο Ο’ Μπράιαν έδωσε τέλος στη ζωή του χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.
Οι τυχεροί αριθμοί του θα του απέφεραν ένα κέρδος της τάξεως των… 47 σεντς και όχι των 3 εκατομμυρίων, όπως λανθασμένα νόμιζε.
Κι αυτό γιατί είχε πετύχει μόνο τους 4 από τους 6 αριθμούς.
Για αυτό πρέπει να διπλοτσεκάρουμε τα αποτελέσματα πριν αποφασίσουμε να... αυτοκτονήσουμε λόγω της γκαντεμιάς μας!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια