Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η αβάσταχτη γοητεία των 50-60άρηδων!

Πιρς Μπρόσναν

Η αβάσταχτη γοητεία των γκρίζων κροτάφων τα τελευταία χρόνια όλο και πιο δύσκολα περνά απαρατήρητη.

Ορισμένοι από τους πιο σέξι άνδρες του Χόλιγουντ έχουν περάσει προ πολλού τα σαράντα, αλλά εξακολουθούν να προκαλούν σκιρτήματα στις νεανικές καρδιές, γιατί απλούστερα κανένας νεότερος σταρ δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.
Τη διαπίστωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και μια έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η βρετανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων Debenhams και δημοσίευσε η εφημερίδα "Mirror" στο φύλλο της.
Σύμφωνα με αυτήν, αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο 56χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ και ο 64χρονος Πιρς Μπρόσναν έχουν κάνει τον γυναικείο πληθυσμό να αλλάξει γνώμη για τα ...μεσόκοπα παλικάρια.
Αν πριν από 50 χρόνια καμία γυναίκα δεν θα ανταποκρινόταν στο φλερτ ενός πολύ μεγαλύτερου της άνδρα, σήμερα οι περισσότερες κοπέλες θα προτιμούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού 45άρη ή 55άρη, παρά ενός συνομηλίκου τους, καθώς οι πιο ώριμοι άνδρες, εκτός από μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, συνήθως έχουν και πολύ μεγαλύτερη οικονομική άνεση.
Τζορτζ Κλούνεϊ
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Debenhams Ρουθ Ατριντζ, σήμερα οι άνδρες καταφέρνουν να διατηρούν το ενδιαφέρον του ωραίου φύλλου μέχρι τα προχωρημένα ...ήντα τους, καθώς προσέχουν πολύ τη φυσική τους κατάσταση και το ντύσιμό τους.
"Η αλήθεια είναι ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες ούτε ντύνονταν ούτε φέρονται σαν παππούδες", πρόσθεσε η Ατριντζ, υπογραμμίζοντας τη σημασία την οποία έχει το καλό ντύσιμο στη γενικότερη εικόνα ενός άνδρα ο οποίος νιώθει και δείχνει αισθητά νεότερος από τη βιολογική του ηλικία.
Μαρία Μακρίδου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια