Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Με 7 απλά βήματα πιο κοντά στην ευτυχία.

1. Κάντε συζητήσεις αναλύοντας σε βάθος - αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με το συνομιλητή σας και θα αισθανθείτε πως έχετε πετύχει μια σημαντική και γεμάτη κουβέντα.

2. Χαμογελάστε καθημερινά - Το γέλιο βοηθά στο να ζείτε περισσότερο, να είστε πιο ευτυχισμένοι και σύμφωνα με το Wayne State University του Ντιτρόιτ, έχετε λιγότερες πιθανότητες να νοσήσετε από ασθένειες της καρδιάς.

3. "Κάντε το καλό" - Βοηθήστε συνανθρώπους σας, κάντε φιλανθρωπίες. Προσφέροντας οποιαδήποτε βοήθεια, θα αισθανθείτε όμορφα, θα ξεχαστείτε από την καθημερινότητα και θα νιώσετε πολύτιμοι για ανθρώπους που σας χρειάζονται.

4. Be yourself - Το να είστε ο εαυτός σας θα βοηθήσει την ερωτική σας ζωή. Άνθρωποι που ξέρουν ακριβώς ποιοι είναι και προσπαθούν να επικοινωνούν ανοιχτά με το σύντροφό τους, δημιουργούν ισχυρότατους ρομαντικούς δεσμούς.

5. Χαλαρώστε - Κάνοντας μασάζ και ακούγοντας απαλή μουσική, θα καταφέρετε να ελαττώσετε κατά 40% τα συμπτώματα στρες που σε ταλαιπωρούν.

6. Αν έχετε να κάνετε ερωτήσεις σε φίλους, συγγενείς, σύντροφο, συναδέλφους...κάντε τις σε φωτεινό δωμάτιο - Έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, έδειξε πως όταν οι άνθρωποι ερωτώνται σε δωμάτια με φως, είναι περισσότερο ειλικρινείς. Αυτό γιατί το σκοτάδι τους κάνει να αισθάνονται ασυναίσθητα πως κρύβονται από τον κρίση των άλλων, με αποτέλεσμα να σκέπτονται τα ενδεχόμενα σχόλια και να κρύβουν την αλήθεια για να προστατευτούν.

7. Μην αφοσιώνεστε στη δουλειά, αντίθετα οργανώστε το σαββατοκύριακό σας - Η Journal of Occupational Health Psychology, λέει πως όταν αφοσιώνεσαι βαθιά στη δουλειά, βλάπτεις τη φυσική και συναισθηματική σου υγεία.
week Η Θεσσαλία

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια