Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

10 πρωτότυπες ιδέες για low budget ραντεβού!!!!!!!!!!!

10. Σπεύσατε στην δράση!
Ένας σίγουρος τρόπος για να περάσετε καλά (και κυρίως διασκεδαστικά) στο πρώτο σας ραντεβού, είναι να την πάτε σε κάποιο μέρος που συμβαίνουν πολλά πράγματα.
Είτε αυτό είναι κάποιο trendy εμπορικό κέντρο με καταστήματα, εστιατόρια κλπ, ή κάποια περιοχή της πόλης με υπαίθρια δρώμενα, συναυλίες κλπ (όπως συχνά συμβαίνει στο Ψυρή, στην Καπνικαρέα ή στο Γκάζι).
Η διασκέδαση προκύπτει από την εμπειρία, έτσι απλά περπατώντας και μιλώντας σε ένα χαρούμενο περιβάλλον μπορεί να αποβεί η καλύτερη αρχή ...; 
9. Να είστε ευρηματικός
Θέλετε πραγματικά να την ξετρελάνετε; Κάντε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ σε ραντεβού, που δεν έχει καν σκεφτεί, όπως μία βραδινή ανάβαση σε κάποιο λόφο της πόλης ή μια βόλτα σε κάποια απομακρυσμένη παραλία. Πάρτε μαζί ένα μπουκάλι κρασί, δύο ποτήρια και μια κουβέρτα, και αφήστε την υπέροχη θέα που θα έχετε διαλέξει να δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό. Αν δεν την εντυπωσιάσει η πρωτότυπη ιδέα σας, θα την εντυπωσιάσουν σίγουρα τα λαμπυρίσματα των αστεριών.

8. Βγείτε έξω από το σπίτι
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κοινότυπο (και συχνά απογοητευτικό) από το να την καλέσετε στο πρώτο σας ραντεβού στο σπίτι σας. Σκεφτείτε κάτι πιο διασκεδαστικό, έξω από το σπίτι. Πάρτε ποδήλατα και κάντε μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο ή σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπου θα έχει και μαγαζάκια ώστε να μπορείτε να κάτσετε λίγο αν κουραστείτε, ή πάρτε μαζί σας φρούτα και σάντουιτς για ένα πρόχειρο πικ νικ στην παραλία. Αν τα πάτε καλά στο ραντεβού έξω, θα ακολουθήσει σίγουρα και το ραντεβού ...; μέσα.

7. Κακομάθετε ...; τον εαυτό σας
Είναι γνωστό πως οι γυναίκες λατρεύουν τα ψώνια. Αν θέλετε, λοιπόν, να την κάνει να περάσει καλά, πάρτε την μαζί σας όταν θα πάτε για αγορές ρούχων. Ποια θα μπορούσε να αντισταθεί αν της πείτε πως θέλετε τη γνώμη της για ένα καινούργιο κοστούμι; Βέβαια, αν ακόμα δεν είστε σίγουροι για το γούστο της ή αν δεν σκοπεύετε να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία, μην την αφήσετε να διαλέξει τα πάντα εκείνη και μην αγοράσετε ό,τι σας διαλέξει. Κρατήστε χαρακτήρα, γιατί με τις γυναίκες και τα ψώνια δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ...;

6. Μάθετε μερικά νέα «κόλπα»
Παραδείγματος χάριν, σχεδόν κάθε γυναίκα αγαπά τα ζώα (και αυτές που δεν τα αγαπούν δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν). Αν θέλετε να της χαρίσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό ραντεβού, πάρτε την μαζί σας όταν θα πάτε βόλτα τον σκύλο σας. (Αν δεν έχετε σκύλο, δανειστείτε αυτόν του φίλου σας.) Μαζί της μπορείτε να μάθετε στον σκύλο νέα κόλπα, να παίξετε και να γελάσετε. Όταν ανακαλύψει πόσο καλός είστε με τα ζώα, είναι σίγουρο πως θα θέλει να ...;ξαναπαίξετε!

5. Μάθετέ της κάτι που ξέρετε καλά
Ειδικά αν είναι κάτι που ήθελε καιρό να μάθει (π.χ. windsurf), θα γίνετε αμέσως ο ήρωάς της! Μπορείτε, λοιπόν, να την πάρετε μαζί σας στο surf, να της μάθετε να ζωγραφίζει, να παίζει μποξ, να φτιάχνει ξυλόγλυπτα. Ακόμα κι αν τελικά η σχέση σας δεν ευδοκιμήσει, εκείνη θα σας θυμάται για πάντα, με τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

4. Παραμείνετε απλός
Αν επιμένετε να την πάτε για φαγητό σε κάποιο fancy εστιατόριο, μην ακολουθήσετε την πεπατημένη. Πηγαίνετέ την κάπου που ξέρετε ότι φτιάχνουν εκπληκτικά γλυκά, ή τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης. Αυτό έχει τρία πλεονεκτήματα: Θα ξοδέψετε λιγότερα χρήματα, θα της δείξετε ένα νέο μέρος -; μία νέα εμπειρία, και, κυρίως, δεν θα φανεί ότι «προσπαθείτε πάρα πολύ» να την ρίξετε.

3. Γίνετε πάλι παιδί
Ξεσκεπάστε την ευχάριστη, ανέμελή πλευρά της πηγαίνοντάς την σε ένα πάρκο με ζώα ή στις κούνιες, ή ακόμα και στο λούνα παρκ. Παίξτε μαζί της, μην διστάσετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, αυθόρμητο. Ανεβείτε στο «γύρω-γύρω όλοι» και στριφογυρίστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε (αρκεί να είστε σίγουροι ότι δεν φοβάται ή δεν ζαλίζεται). Θα περάσετε ένα από τα καλύτερα βράδια της ζωής σας.

2. Απολαύστε το «δράμα»
Αν πάλι επιμένετε να κάτσετε μέσα, περάστε τη νύχτα κάνοντας «εκ βαθέων» συζητήσεις. Με αφορμή μία ρομαντική ταινία που μπορείτε να νοικιάσετε και να δείτε, συζητήστε για τα προσωπικά σας, τις σκέψεις σας και τις απόψεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. Τέτοιες ...; διεγερτικές συζητήσεις, δε μπορούν παρά να έχουν την καλύτερη κατάληξη.

1. Γίνετε λίγο πονηρός (αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού!)
Αν έχετε όρεξη για ...; περιπέτειες και αισθάνεστε ότι και εκείνη μπορεί να έχει κέφια για «αταξίες», οργανώστε μαζί μια «επικίνδυνη αποστολή» που θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σας, όπως π.χ. να τρυπώσετε νύχτα στον χώρο της πισίνας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου! Αν σας πιάσουν, θα έχετε μία πολύ καλή ιστορία να διηγείστε. Αν όχι ...; Θα την έχετε δει, τουλάχιστον, με μαγιό!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια