Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανέκδοτο: Μοιραζόμαστε τα πάντα


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μπήκε με αργό βηματισμό στα Goody’s ένα κρύο βράδυ. Έδειχναν εκτός τόπου ανάμεσα στις νεαρές οικογένειες και τα νεαρά ζευγάρια που βρίσκονται εκεί εκείνο το βράδυ. Μερικοί από τους πελάτες τους παρακολουθούσαν με θαυμασμό. Μπορούσε να μαντέψει κανείς τις σκεφτόντουσαν.
"Κοιτάξτε, ένα γλυκό ηλικιωμένο ζευγάρι που έχουν περάσει πολλά μαζί για 60, ίσως και περισσότερα χρόνια!"
Ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε το ταμείο, έδωσε την παραγγελία του χωρίς δισταγμό και πλήρωσε για το γεύμα. Το ζευγάρι κάθησε σε ένα τραπέζι στην πίσω πλευρά του καταστήματος και άρχισε να βγάζει το φαγητό από το δίσκο. Υπήρχε ένα χάμπουργκερ, μία πατάτες και ένα αναψυκτικό. Ο ηλικιωμένος άντρας ξετύλιξε το χάμπουργκερ και προσεχτικά, το έκοψε στη μέση. Τοποθέτησε το μισό μπροστά από τη γυναίκα του. Μετά, μέτρησε προσεχτικά τις πατάτες, τις χώρισε στη μέση και επιμελώς, τοποθέτησε τις μισές μπροστά από τη γυναίκα του. Πήρε μια γουλιά από το αναψυκτικό, μετά πήρε μια γουλιά η γυναίκα του και εκείνος άρχισε να τρώει το μισό χάμπουργκερ. Και πάλι, ίσως θα μπορέσατε να μαντέψετε τι σκεφτόντουσαν οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος.
"Τι κακόμοιρο ηλικιωμένο ζευγάρι. Αναγκάζονται να μοιραστούν ένα χάμπουργκερ."
Καθώς ο ηλικιωμένος άντρας άρχισε να τρώει τις πατάτες του, ένας νεαρός τους πλησίασε. Με ευγενικό τρόπο προσφέρθηκε να τους κεράσει άλλο ένα γεύμα. Ο ηλικιωμένος αποκρίθηκε ότι ήταν μια χαρά κι ότι είχαν συνηθίσει να μοιράζονται τα πάντα. Τότε ο κόσμος παρατήρησε ότι η ηλικιωμένη κυρία δεν είχε φάει ακόμα. Μόνο παρακολουθούσε τον άντρα της που έτρωγε και μια στο τόσο έπινε μια γουλιά από το αναψυκτικό. Ξανά ο νεαρός του πλησίασε και τους παρακάλεσε να δεχθούν την προσφορά του, να τους κεράσει άλλο ένα γεύμα. Αυτή τη φορά η ηλικιωμένη κυρία του εξήγησε πως όχι, δεν ήθελε το γεύμα γιατί ο σύζυγός της κι εκείνη μοιράζονταν τα πάντα. Ενώ ο ηλικιωμένος άντρας τελείωνε το γεύμα του και σκούπιζε το πρόσωπό του επιμελώς με μία χαρτοπετσέτα, ο νεαρός δεν άντεξε άλλο και του έκανε την ίδια προσφορά. Αφού για μια ακόμη φορά αρνήθηκαν ευγενικά την προσφορά του, εκείνος ρώτησε την ηλικιωμένη κυρία, "Κυρία μου γιατί δεν τρώτε. Μου είπατε ότι μοιράζεστε τα πάντα. Τι ακριβώς περιμένετε ; "
Κι εκείνη απάντησε, "Τα δόντια."

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια