Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να φλερτάρεις σε παραλία ... γυμνιστών !

Οδηγία Νο 1: Μείνε χαλαρός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεσαι στην τσίτα –αν και δε θα το γλυτώσεις στην αρχή. Δεν βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο για να χαζεύεις τους γύρω σου. Μαζί σου δεν ασχολείται κανείς. Νιώσε άνετα, γιατί μόνο τότε θα νιώσουν άνετα και οι γύρω σου με σένα. Χαμογέλα, γίνε φιλικός, σα να βρίσκεσαι σε μια ήσυχη οικογενειακή παραλία.  
Οδηγία Νο 2:
Αν συνηθίζεις να παίζεις... ρακέτες, βόλεϊ, ή φρίσμπι στην παραλία κάντο κι εδώ – αρκεί βέβαια να μην ενοχλείς τους γύρω. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καλέσεις κάποια να παίξει μαζί σου και να γνωριστείτε καλύτερα.
 Οδηγία Νο 3: Δεν την κοιτάς πουθενά αλλού, εκτός από τα μάτια της. Το ξέρουμε ότι το μάτι σου θα έχει την τάση να πέσει σε αυτά που υπό άλλες συνθήκες δεν μπορεί να δει, αλλά είναι αγενές και γελοίο. Να θυμάσαι πως ο συνειδητοποιημένος γυμνιστής δεν είναι επιδειξιομανής. Για εκείνον ο γυμνισμός είναι στάση ζωής κι όχι ο προθάλαμος για ένα one night stand. Γι αυτό κι αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποια αιθέρια ύπαρξη, διατήρησε επαφή με τα μάτια της και μόνο. Αυτό δείχνει πως την υπολογίζεις γι αυτό που είναι κι όχι για τις καμπύλες της (μην αναλύσουμε αν είναι αλήθεια αυτό τώρα).
 Οδηγία Νο 4: Μην κάνεις κανένα σχόλιο για το σώμα της, εκτός αν κάνει εκείνη για σένα (ελπίζουμε θετικό). Προσπέρασε το γεγονός ότι βρίσκεται γυμνή μπροστά σου. Ξεκίνα μια χαλαρή συζήτηση μαζί της όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη παραλία.  
Οδηγία Νο 5: Μη φανείς ότι ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι άβολα επειδή νιώθεις γυμνός. Θα δείξεις «ασυμβατότητα» με εκείνη. Πρότεινέ της να κάνετε μια χαλαρή βόλτα κατά μήκος της αμμουδιάς.  
Οδηγία Νο 6: Για λόγους σεβασμού και υγιεινής, μην πάρεις το θάρρος να κάτσεις στην ξαπλώστρα ή την πετσέτα της, εκτός αν στο προτείνει.  
Οδηγία Νο 7: Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι οποιαδήποτε «πονηρή» σκέψη θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο στον ανδρισμό σου (εννοείς τι εννοώ). Εκτός αν έχεις σκοπό να μείνεις ξαπλωμένος μπρούμυτα στην άμμο μέχρι να βραδιάσει, όσο σκέφτεσαι το πρώτο σας ραντεβού.
drymadesnews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια