Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές επιδερμίδες

Οι μελαχρινές νυφούλες, όπως και όλες οι υπόλοιπες, απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους και θέλουν να δείχνουν πολύ όμορφες. Το σωστό μακιγιάζ έρχεται να τονίσει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ώστε να απεικονίζεται η ευτυχία και η λάμψη. Τα συναισθήματα της κάθε νύφης απεικονίζονται στο πρόσωπο ωστόσο, θα πρέπει τα χαρακτηριστικά να τονιστούν σωστά με ένα όμορφο μακιγιάζ.
Το νυφικό μακιγιάζ για τις γυναίκες με μελαχρινή επιδερμίδα και μαλλιά ξεκινά με την σωστή βάση δηλαδή το make-up, το οποίο πρέπει να είναι ένα τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα γιατί τα φώτα και τα φλας ανοίγουν περισσότερο το χρώμα του προσώπου και δεν πρέπει να έχει διαφορά με το υπόλοιπο σώμα.
 "Τα σημεία όμως κάτω από τα μάτια και πάνω στα ζυγωματικά πρέπει να είναι 2 τόνους πιο ανοιχτά για να έχουμε την φωτεινότητα που επιθυμούμε.
Στις μελαχρινές επιδερμίδες, πάνε πολύ τα ψυχρά χρώματα, αλλά για νυφικά μακιγιάζ δεν μπορούμε να βάλουμε όλους τους τόνους των ψυχρών χρωμάτων όμως μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα γαλάζια και τα λίγο πιο σκούρα μπλε, ροζ, λαδί και χακί και όχι τα έντονα λαχανί και μπλε ηλεκτρίκ" Τα παραπάνω χρώματα θα τα επιλέξετε αν έχετε σκοπό να φορέσετε άσπρο νυφικό, αν η επιλογή του νυφικού είναι ιβουάρ τότε τα πράγματα αλλάζουν σε σχέση με τα χρώματα του μακιγιάζ.
Τα χρυσά και τα μπρονζέ είναι η καλύτερη επιλογή αφού κάνουν αντίθεση με την επιδερμίδα. Αποφύγετε τα σκούρα καφέ και γκρι που βαραίνουν το αποτέλεσμα και το κάνουν πιο μουντό.  

Ρουζ
Το ρουζ που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι σε ροδακινί απόχρωση και να δίνει το φυσικό χρώμα υγείας πάνω κυρίως στα "μήλα" και λίγο έντονο για να μην "χαθεί" στις φωτογραφίες.

Χείλια
Αν έχετε κάνει ένα όχι πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια τότε μπορείτε να παίξετε με ένα έντονο και ζουμερό κραγιόν για τα χείλη όπως το κοραλί και το πιο έντονο ροζ με έντονη γυαλάδα μιας και είναι πολύ καλοκαιρινά χρώματα. Αν πάλι το μακιγιάζ στα μάτια είναι πιο σύνθετο τότε προτιμήστε ένα χρώμα πιο φυσικό όπως το ροζ - μπεζ, σάπιο μήλο.
Έλενα Δερμεντζόγλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια